Elaborando Menduiña - Brewing Menduiña from Adegas Menduiña on Vimeo.
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Estas son as 4 variedades ANUAIS:
LOIRA.Cervexa estilo Lager (baixa fermentación). Feita con malte Pilsner Premium. Excelente para acompañar sushi, marisco e verduras de tempada. Temperatura recomendada de consumo entre 6 - 10ºC. Alc. 6`1 % Vol. 27 IBU
BARDA: Cervexa estilo Pale Ale Xenuina (alta fermentación). Feita con malte inglesa. Lene, equilibra afumados, carnes marinadas, de caza ou año.Temperatura recomendada de consumo entre 10 - 13ºC. Alc. 5`0 % Vol. 32 IBU
DUIR: Cervexa torrada estilo Extra Special Bitter (alta fermentación). Robusta, carácter maltoso, con un toque amargo. Marida con peixe azul, embutidos, queixos do país e verduras grelladas. Temperatura recomendada entre 10 - 13ºC. Alc. 5`9 % Vol. 40 IBU
CORMA: Cervexa estilo Stout (alta fermentación). Feita con maltes premium inglesas. Equilibrada, con notas de cacao e café. Ideal con carne de res asada, queixo azul e sobremesas. Temperatura recomendada entre 13 - 16ºC. Alc. 4`7 % Vol. 37 IBU
E AS 4 ESTACIONAIS:
BELTÁN: Cervexa ámbar estilo Summer Ale (alta fermentación). Feita con trigo e loureiro. Refrescante, con notas cítricas. Ideal para acompañar peixe, marisco, carnes brancas e ensaladas. Temperatura recomendada entre 7 - 10ºC. Alc. 4`3 % Vol. 17 IBU
DEMO NEGHRO: Cervexa negra estilo Imperial Stout (alta fermentación). Feita con sete tipos de maltes, tres lúpulos diferentes e mel galego. Toques afumados e de licor doce. Marida con chocolate amargo, froitos secos e doces de Nadal. Temperatura recomendada entre 13 - 16ºC. Alc. 7`2 % Vol. 75 IBU
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